Elena Udrea, chemată la audieri la Secția Specială. Primele declarații

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, joi, la sediul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, pentru a da declarații ca parte vătămată într-un dosar deschis în urma unei plângeri depuse tot de aceasta, în urmă cu doi ani, împotriva unor procurori.

Întrebată de jurnaliști dacă a fost chemată în dosarul fostei șefe AEP, Ana Maria Pătru, Elena Udrea a negat acest fapt: „Nu am știut unde este sediul (SIIJ, n.r.) și am venit pe jos doi kilometri. Am venit citată în calitate de martor, ca parte vătămată, să văd despre ce este vorba. Parte vătămată în dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana și domnul Popovici (de la DNA, n.r.). Pe care am făcut-o eu”, a declarat Elena Udrea, înainte să intre în sediul Secției de de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Elena Udrea a mai precizat că, în 2017, a transmis procurorilor dovezi pentru a-și susține plângerea. „O să văd ce s-a mai intamplat în dosar. Din câte știu, la vremea respectivă, eu depusesem înregistrări telefonice și comunicarea cu un anumit personaj care rămăsese să cred, aveam fotografii, ca susținea că are inregistrări cum acești procurori puneau la cale o declarație falsă într-un dosar împotriva, dosar care se află în instanță”, a mai explicat fostul ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel