Elena Udrea: "Aştept momentul când ţara va fi condusă de generali de Securitate"

Aflată sub control judiciar, Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Secția 2 de poliție unde  a declarat că aşteaptă momentul când ţara va fi condusă de generali de Securitate şi când va fi "un sistem cu totul militarizat".

"Eu aştept să conducă Guvernul SRI şi s-avem un sistem cu totul militarizat. Aştept momentul când ţara va fi condusă de generali de Securitate", a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă are în minte un nume de astfel de general de Securitate, Udrea care s-a aflat, vineri, la Secţia 2 Poliţie pentru controlul judiciar din cadrul dosarului "Gala Bute", a răspuns: "O, da, sigur!", însă nu a spus care ar fi acesta.

La întrebarea dacă crede că în timpul campaniei prezidenţiale i-a fost interceptat telefonul, Elena Udrea a răspuns că nu crede că a avut mandat de interceptare a acestuia şi că, dacă a fost interceptată, acest lucru s-a întâmplat "fără mandat".

Citește și: Elena Udrea, despre nominalizarea lui MRU în funcția de director al SIE

"Nu cred că am avut mandat de interceptare în timpul campaniei prezidenţiale. Dacă am fost interceptată, acest lucru s-a întâmplat fără mandat", a spus Udrea.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată, pe 21 aprilie, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Alături de Udrea, au fost trimişi în judecată fostul ministru Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT Georghe Nastasia, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu şi Dragoş Botoroagă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel