Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, declarații în premieră: Fetiţa noastră, o ţintă

Adrian Alexandrov a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, prezentat la Sinteza Zilei, despre arestarea Elenei Udrea și a făcut mai multe dezvăluiri despre situația fostului ministru.

Ce s-a întâmplat când Interpol a acţionat în plină stradă

"Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi (...) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească. Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină. Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră. Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească. Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte", a declarat Adrian Alexandrov.

De ce s-a acționat în stradă

"Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut. Acțiunea pe care ei au făcut-o în ziua respectivă n-am înțeles-o, mai ales că am văzut și eu ieșirea publică a șefului Interpol în care a zis că le intercepta și știa fiecare mișcare. Păi e și normal, din moment ce Alina Bica s-a dus și a cerut audiență la el pentru a-i prezenta exact toate informațiile de care ei aveau nevoie. De ce au acționat în acest fel nu știu. Nu ştiu de ce au acţionat aşa, plus că atât Alina cât şi Elena au statut de refugiat provizoriu. Atunci când a ajuns la tribunal, le-a spus celor de la Interpol că are un carnet provizoriu de refugiat la dosar. Ei au zis că nu ştiu de existenţa acestui document. De ce cei din România nu au ataşat acest document, când au trimis dosarul către Interpol? Pentru că, mă gândesc eu, dacă aceştia ar fi văzut documentul care atestă statutul de refugiat poate le-ar fi chemat, ar fi stat de vorbă şi nu ar fi fost nevoie de această acţiune în stradă", a mai spus iubitul Elenei Udrea.

Care este statulul de refugiat în Costa Rica, ce îţi oferă

"Statutul de refugiat îţi oferă anumite drepturi. O identitate protejată, o casă conspirativă, dacă doreşti să beneficiezi de acest aspect şi protecţie. Protecţia înseamnă că nu poţi ieşi din Costa Rica, dacă vrei să pleci în altă parte.

Acţiunea stradală le-a expus mediatic şi le-a pus siguranța în pericol. Acum toată lumea ştie unde locuiesc, cum arată şi, pentru că în presă se spune că au averi de milioane de euro, gândiţi-vă cât de puţin mă mai simt eu în siguranţă. În această parte de Costa Rica se vorbește despre rapiri, sechestrări.... Atât eu, cât şi Elena, dar mai ales fetiţa noastră poate deveni o ţintă, în orice moment".

De asemenea, partenerul Elenei Udrea a vorbit despre starea acesteia din spatele gratiilor: "Suferă mult după copil. S-a chinuit să aibă acest copil. L-a născut cu o lună mai devreme, iar acum este dependent de mamă. Ar trebui să fie lângă el. Fiind născut mai devreme, are o nevoie vitală de ea. Acum, mă ocup eu de fetiţă şi mama ei. Mă duc aproape zilnic, dar nu o văd. Mă duc să iau lapte de la ea, iar vizitele propriu-zise sunt permise sâmbăta sau duminica. Nu am găsit-o într-o stare bună. A fost despărţită de copil, la doar zece zile de când l-a născut (...) Fetiţa suferă după mama ei, oricât de multă grijă aş avea eu. Simte lipsa mamei. Având două săptămâni acum, este necesar să nu fie despărţită de mama", a mărturisit bărbatul.

Cât despre luxul în care s-a vehiculat că ar trăi Elena Udrea şi Alina Bica, Adrian Alexandrov a mărturisit că este vorba despre un apartament de trei camere: "Am văzut, cu ceva timp în urmă, ca nişte posturi tv au arătat nişte vile de lux, resorturi, dar după acţiunea de la Interpol au arătat unde locuiesc Alina şi Elena: într-un apartament de trei camere".

Ce şanse are Elena Udrea să fie eliberată, săptămâna aceasta

"Eu cred că are toate atuurile. Atâta timp cât documentul care atestă calitatea de refugiat nu a fost prezentat - cred că mâine avocatul se va duce să îl prezinte la autorităţile abilitate - are toate şansele", a declarat iubitul fostului ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel