Elena Udrea, amenințată cu moartea. Marius Striblea: Va cere protecție specială

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a precizat, sâmbătă, ca va face o sesizare către Administrația Penitenciarelor pentru protecție specială, după ce fostul ministru a fost amenințat cu moartea în Penitenciarului de Femei Târgşor.  

Elena Udrea a primit o scrisoare, în care un deţinut, care se prezintă Petru şi pretinde că ar fi încarcerat la Colibaşi, dezvăluie că a primit comandă să o înţepe cu un ac infectat cu HIV, în momentul în care va fi transferată la instanță.

"Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile. Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă", i-a transmis deţinutul lui Udrea, potrivit B1 TV.

Deținutul încearcă totuşi să o liniştească pe Udrea şi spune că a refuzat să execute comanda primită de la Sile Cămătaru.

"Va face o cerere la Administrația Penitenciarelor pentru a se asigura protecție specială", a declarat Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea.

"Dacă n-a fost făcută, o va face luni, dar am senzația că a fost făcută", a fost răspunsul avocatului la întrebarea când va face fostul ministru sesizarea.

Elena Udrea, amenințată cu moartea. Ruxandra Dragomir: Îi este frică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel