Elena Udrea-Alexandru Chiciu avocat. CV-ul impresionant al avocatului

Elena Udrea, DNA
Elena Udrea, DNA

Avocatul care o reprezintă în instanță pe deputata Elena Udrea nu este nimeni altul decât Alexandru Chiciu, cu un trecut profesional impresionant. 

Alexandru Chiciu a condus Secția II din Parchetul Național Anticorupție, până în momentul în care a fost destiuit de către Monica Macovei, deși era în concediu. El a contestat decizia, a avut câștig de cauza și imediat a doua zi și-a dat demisia din fruntea Secției a II a PNA. El a acuzat-o atunci pe Monica Macovei că s-ar fi interesat de un dosar penal în care erau implicați Rodica Stănoiu şi doctorul Şerban Brădişteanu, potrivit Antena 3.

Fostul procuror Alexandru Chiciu a devenit cunoscut prin faimosul "Dosar Flota", în care apare şi numele lui Traian Băsescu, alături de alte persoane. El a sugerat, într-un interviu acordat jurnalul.ro, că a fost îndepărtat din DNA în urma unor presiuni politice, după ce l-a transformat pe Traian Băsescu în urmărit penal.

Alexandru Chiciu și-a făcut propriul cabinet de avocatura. Afaceristul Sorin Ovidiu Vântu, fostul ministru Monica Iacob Ridzi, fostul judecător CSM, Toni Neacșu, iar acum Elena Udrea sunt doar câteva din numele pe care Alexandru Chiciu i-a reprezentat în diferite acțiuni în instanță. În cazul Toni Neacșu, avocatul a învins DNA fără drept de apel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel