Elena Udrea: Acesta e adevărul pe care nimeni nu-l spune din cauza fricii

Deputata Elena Udrea afirmă că este o competiție între oamenii de afaceri pentru a fi în apropierea unui politician la care au interese, iar politicienii sfârșesc prin a accepta "colaborarea" pentru că au de dus bani la partid sau au campanii electorale de făcut, acesta fiind adevărul pe care nimeni nu îl spune, din cauza fricii.

 
 

"Conform legii, pentru a beneficia de impunitate de pe urma denunturilor facute, denuntatorul trebuie sa fi fost fortat de catre denuntat sa faca fapta. Asa ca oamenii de afaceri care toarna politicieni declara ca le-ar fi dat acestora bani ori altceva vreodata, deoarece "au fost obligati"...
Nu ma mira aceasta minciuna, pentru ca un turnator este si un las. Altfel, daca ar avea o minima onoare, ar avea "mustrarile de constiinta" imediat ce a dat mita, ar merge din proprie initiativa la parchet, nu ar astepta sa fie prins ca sa se "spovedeasca" si sa scape astfel, si fara pedeapsa si cu toti banii pe care i-a furat", a scris Elena Udrea pe Facebook la o zi după ce primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a fost reținută de DNA, fiind acuzată de luare de mită, folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, reținută de DNA. Ce spune Bogdan Chirieac

Politiciana susține că, în realitate, oamenii de afaceri "fac coadă" la ușa unui ministru, primar, președinte CJ pentru a-i propune bani, ajutor în campanii, avantaje.

"In realitate, oamenii de afaceri "fac coada" la usa unui ministru, primar, presedinte CJ etc., pentru a-i propune bani, ajutor in campanii, avantaje, orice. Este o competitie intre oamenii de afaceri pentru a fi in apropierea ori a fi bagat in seama de un politician la care au interese, nici vorba sa ii preseze cineva.
Iar politicienii, tot de regula, sfarsesc prin a accepta "colaborarea" pentru ca au de dus bani la partid, au campanii electorale de facut etc.

Acesta este adevarul pe care nimeni nu il spune, tot din cauza fricii care a amutit pe toata lumea", conchide Elena Udrea.

Citește și: Sergiu Andon, după ce Olguța Vasilescu a fost reținută: Mă cutremur...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel