Elena Udrea a rămas fără bani în conturi. Pe ce a cheltuit un milion de euro

Elena Udrea şi-ar fi  golit conturile de când are probleme cu legea. Pe 15 iunie fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a depus la Camera Deputaţilor o nouă declaraţie de avere, în care se poate observa că din conturile sale a dispărut în ultimul an peste un milion de euro, relatează România TV.

Elena Udrea a cheltuit sume frumoase pe avocaţii pe care i-a angajat pentru a o reprezenta în justiţie, după ce în ultimele luni pe numele său au apărut acuzaţii grele în două dintre cele mai stufoase dosare ale ultimilor ani, Microsoft şi Gala Bute.

În ultimul an, Elena Udrea a cheltuit 1,117 milioane de euro, cea mai mare parte a banilor ducându-se pe avocaţii "scumpi" pe care şi i-a angajat. Fostul ministru a declarat, potrivit România TV, că o mare parte din bani s-a dus şi pe chiria pe un an în avans a apartmentului în care locuieşte în complexul de lux Stejarii, dar şi pe salariile angajaţilor şi pe contractele de leasing pe care le are încheiate.

Citește și: Elena Udrea. De ce DNA nu a mai cerut arest la domiciliu. Schimbare de strategie

În ultimul an, Elena Udrea a pus în conturi 100.000 de euro, de pe urma partajului cu Dorin Cocoş, 60.000 lei din chirii şi 58.900 lei încasaţi ca salariu la Parlament. Tot în ultimul an, fostul ministru a încasat 260.000 de euro pentru vânzarea unui imobil şi a terenului aferent acestuia în Sectorul 2 al Capitalei, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel