Elena Udrea, arestare. Chirieac: Un mare semn de întrebare

Arestarea Elenei Udrea ridică mai multe semne de întrebare, scoase în evidenţă de analistul politic Bogdan Chirieac, invitat la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat asupra arestării Elenei Udrea, subliniind faptul că această acţiune ridică mai multe semne de întrebare cu privire, în principal, la momentul ales şi la structurile care ar sta în spatele mişcării. 

"Mă frământă o întrebare. Cum se face că doamna Udrea a fost ridicată de pe stradă  - desigur, cineva s-a întâmplat să filmeze momentul - nu de poliţia locală cum te-ai aştepta, pentru că Udrea n-avea vreun pistol la ea, ci de către ofiţerii Interpol, împreună cu reprezentanţii serviciului secret din Costa Rica. Un alt semn mare de întrebare: nu e un secret pentru nimeni că doamna Udrea se afla în Costa Rica. [...]Întreb: dacă autorităţile din Costa Rica puteau s-o expulzeze pe Elena Udrea în aprilie, în mai, în iunie şi nu când s-au complicat lucrurile odată cu copilul, de ce nu au făcut-o atunci? [...]

Un posibil răspuns poate veni din următorul fapt: lumea ştie mai puţin că prin 1949, republica Costa Rica a renunţat la apărarea naţională. Banii pentru apărare i-au băgat la sănătate şi educaţie, iar securitatea naţională a fost încredinţată Statelor Unite ale Americii. Că tot spuneaţi că ne desparte un ocean de Elena Udrea. S-ar putea să nu ne mai despartă oceanul, iar doamna Udrea să fie adusă în România", a punctat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel