Elena Lasconi i-a placat cu aur pe pompierii musceleni care s-au luptat cu flăcările în Grecia / VIDEO

Elena Lasconi i-a placat cu aur pe pompierii musceleni care s-au luptat cu flăcările în Grecia  /  Sursă foto: Captură YouTube
Elena Lasconi i-a placat cu aur pe pompierii musceleni care s-au luptat cu flăcările în Grecia / Sursă foto: Captură YouTube

Primarul Elena Lasconi i-a decorat pe pompierii musceleni care au fost plecați în Grecia.

De Ziua Pompierilor, autoritățile locale din Câmpulung Muscel au oferit distincții pompierilor musceleni care au fost plecați în Grecia pentru a se lupta cu flăcările. Pentru că aceștia au ales să salveze vieți, primarul Elena Lasconi a decis să îi poleiască cu aur. Aceștia au primit câte o medalie poleită cu prețiosul metal, dar și câte o diplomă.

„Vreau să vă felicit că ați dat dovadă de omenie care e pe cale de dispariție. Am înțeles că ați făcut-o din suflet și ați ajutat oameni care erau în nevoie. Poate că datorită vouă mulți dintre greci sunt în viață. Medalia nu este doar un metal prețios, ci aveți toată recunoștința mea“, a precizat primarul Elena Lasconi, potrivit ZiaruldinMuscel

Cei decorați de Elena Lasconi sunt: Adrian Cândea, Costinel Cîrstea, Valerică Cocean, Ilie Dobre, Gheorghe Filip, Alexandru Negru, Dan Ionescu, Andrei Grigoroiu, Silviu Puică și Alexandru Valentin.

Elena Lasconi, despre salariul de primar: La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute! Și nu mă înjura nimeni

Elena Lasconi și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani. Decizia ei a venit la începutul anului 2020, atunci când a lăsat succesul de la TV pentru fotoliul de primar la Câmpulung Muscel.

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu.

Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România”, a scris atunci Elena Lasconi, pe contul de Facebook. (Vezi aici VIDEO)

Astfel, fosta prezentatoare a Ştirilor Pro TV, candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, spunea că "a vrut să schimbe viaţa oamenilor în bine".

"Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung”, a spus Elena Lasconi, potrivit unui comunicat al USR. 

Elena Lasconi a revenit în televiziune

Chiar dacă îi place ce face, Elena Lasconi are ca primar un salariu mult mai mic decât avea la PRO TV și a spus totul într-o emisiune. 

Mai mult, ea a dezvăluit că cel mai mult îi place să oficiliazeze căsătorii, acesta a fost și motivul pentru care a acceptat să se reîntoarcă în televiziune, pentru o emisiune specifică, chiar dacă a fost criticată de locuitorii orașului Câmpulung, care i-au reproșat că nu mai are timp să se ocupe de Primărie (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel