Elena Lasconi (USR-PLUS) a amânat zilele municipiului Câmpulung. Vezi motivul

Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Primăria municipiului Câmpulung a anunțat că evenimentul Concert 500-Zilele municipiului Câmpulung va fi reprogramat.

Primăria municipiului Câmpulung, acolo unde Elena Lasconi este edil, a anunțat că Zilele municipiului vor fi reprogramate. Conform comunicatului, propunerile celor două firme care au venit cu oferte nu au fost conforme cu cerințele solicitate în caietul de sarcini.

„Ca urmare a neîndeplinirii condițiilor impuse prin procedura de achiziție publică, cu procedură proprie internă, evenimentul Concert 500-Zilele municipiului Câmpulung din cadrul proiectului Câmpulung 2021, Capitala Scrisului Românesc se anulează urmând a fi reprogramat.

În cadrul procedurii de achiziție au participat două firme ale căror oferte nu au fost conforme raportat la cerințele solicitate prin caietul de sarcini și fișa de date. Din acest motiv procedura a fost anulată în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

În aceste condiții, Primăria municipiului Câmpulung urmează să reprogrameze organizarea evenimentului în perioada în care sărbătorim Zilele Argeșului și Muscelului, dacă condițiile epidemiologice vor permite desfășurarea acestora cu public“, se arată în mesajul postat pe site-ul Primăriei.

Cheltuieli pentru eveniment

Acum câteva zile, pe site-ul Primăriei au fost publicat cheltuielile pentru zilele municipiului.

Pe site-ul Primăriei Câmpulung apare un 'anunț de participare - Servicii organizare: Concert 500 – Zilele Municipiului Câmpulung din cadrul evenimentului cultural: Câmpulung 500- Capitala Scrisului Românesc'.

Valoarea totală estimată a contractului 'Servicii de organizare de evenimente culturale' este de 639.625,00 lei fără TVA. 

Activitățile ce vor fi desfășurate până în decembrie 2021

'Caietul de sarcini', care poate fi consultat AICI, arată că până în decembrie 2021 vor fi derulate mai multe activități precum: Lansare eveniment; Strada Umbrei context medieval; Artă contemporană - caligrafie; Scrisori stradale; Analiză corespondență între elevii școlilor din Câmpulung și Brașov (Premiere și editare volum); Festivalul de Etnografie și Folclor; Piața Neacșu - unește comunitatea; O scrisoare de la Primarul Câmpulungului; Festival al Tradițiilor și Meșteșugurilor; Concurs arhitectură; Capsula Timpului; Concert 500; Eveniment scriitori români contemporani: dramă, poezie, proză; Parada Pălăriilor; Parada ținutelor de epocă; Gastronomia secolul al XVI / Exploziție culinară cu vânzare / Piața Primăriei; Trofeul Câmpulung Muscel 500 și Festivitate închidere proiect (citește continuarea AICI).

Elena Lasconi, controversă în Câmpulung Muscel. "A făcut de râs municipiul"

Presa locală din Câmpulung Muscel susține că Elena Lasconi a făcut de râs municipiul.

"Mai multi bani pentru salarii la Primărie... Primarul Elena Lasconi a făcut de râs municipiul la presa națională când a spus că salariile din Primărie constituie 70% din bugetul local. După cum arată acum bugetul propus spre dezbatere publică, fondul de salarii de anul acesta ajunge la procentul de peste 78%. Asta se întâmplă pentru că au apărut câteva funcții de conducere cu salariile adecvate. Așadar, în loc să scadă, sumele alocate angajaților din primărie au fost majorate", arată Muscel TV. 

Potrivit lor, Elena Lasconi s-a arătat intrigată de salariile enorme de la primărie încă din campania electorală și spunea atunci că sunt prea mulți angajați și că dacă va urca pe fotoliul de primar, o să facă o curățenie (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel