Elena Grecu, al patrulea candidat pentru DNA. S-a înscris

Scutaru Cristina / 23 iul 2018 / 16:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Elena Grecu este al patrulea candidat pentru DNA. S-a înscris în cursă.

Elena Grecu, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, s-a înscris pentru șefia DNA. Aceasta lucrează de trei ani în cadrul structurii centrale a DNA.

Florentina Mirică, procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, procurorul şef adjunct al DNA, Marius Iacob și procurorul Cristian Lazăr de la Parchetul General şi-au depus candidatura la selecţia organizată pentru funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Ce trebuie să conțină cererile de participare la selecție

Selecţia pentru propunerea în funcţia vacantă de procuror-şef al DNA se desfășoară în perioada 9 - 30 iulie 2018, potrivit anunţului postat pe site-ul Ministerului Justiţiei.

Cererile de participare la selecţie vor fi însoţite de dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care participă la selecţie, un curriculum vitae, minim 10 lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea în ultimii 5 ani, ultimul raport de evaluare a activităţii profesionale a procurorului participant la selecţie şi orice alte înscrisuri relevante.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24