Elena Șerban (19 ani) a murit. Decesul care a șocat Buzăul

Elena Șerban a murit la vârsta de 19 ani. Tânăra din Buzău a pierit fulgerător după ce a pierdut lupta cu o boală gravă. Elena Șerban avea cancer. Întreaga comunitate din Smeeni (Buzău) este împietrită de durere.

Elena Șerban absolvise, chiar anul acesta, Colegiul Tehnic. Își dorea să-și continue studiile, dar soarta avea un alt plan pentru ea. 

Elena Șerban a aflat că suferă de cancer în urmă cu un an. Nu se știe forma maladiei. De atunci, a luptat pentru viața ei, dar a murit pe un pat de spital din București.

Prietenii i-au scris zeci de mesaje pe Facebook prin care își exprimă durerea că astăzi Elena Șerban nu mai este printre noi.

"A suferit, a luptat și a pierdut. A plecat cu lacrimi grele pe obraz și cu tristețea ca nu a terminat ce a avut de terminat în această viață. Ii mulțumim ca a existat și ne-a iubit. Fie ca sufletul ei să-și afle liniștea! Dumnezeu sa te odihnească în pace...";

"Azi cerul se deschide sa primeasca un ingeras. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru noi toti. Nu imi vine sa cred ca ai plecat de langa noi, verisoara. Vestea mortii neasteptate ne-a indurerat, nu exista cuvinte care poate alina suferinta si tristetea. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos";

"Am ramas fara cuvinte cand am auzit tragedia, dar asta este viata, Dumnezeu te-a vrut langa el, imi pare foarte rau!! Odihnește-te în pace! O sa ramai vesnic in sufletele noastre!";

"Nu pot să cred ce s-a întâmplat, cea mai gingașă persoană, ai fost și vei rămâne una dintre cele mai bune prietene, ceea ce nu se găsește ușor. 'Viața Mea', așa cum ne alintam noi, nu pot să cred că nu mai ești. Dumnezeu să te odihnească" - au fost doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel