Elena Cristian: ”Am avut un dialog halucinant cu Ecaterina Andronescu”. Lovitură de grație

Scutaru Cristina / 07 aug 2019 / 23:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Elena Cristian, redactor șef DC BUSINESS, a spus că a avut o discuție halucinantă cu Ecaterina Andronescu, fostul ministrul al Educației care a afirmat recent că a învățat de acasă să nu se urce într-o mașină cu un străin.

”Am avut astăzi un dialog halucinant (înaintea unei emisiuni) cu doamna Ecaterina Andronescu, fostul ministrul al Educației. Suparata foc pe mine ca am criticat-o public pentru declarația "neinspirata" in legătura cu cazul Caracal, doamna Andronescu a început sa-mi explice pe un ton "de dascăl cu prea multe ore" ca este nevoie de educație pentru ca astfel de cazuri sa nu se mai repete...

I-am explicat ca aici nu a fost vorba de lipsa de educație, ci mai degrabă de lista unei rețele de transport și multe altele... Discuția a fost mult mai lunga, însă fostul ministru al Educației mi-a dat lovitura de gratie, care m-a lăsat fără replica: "In timpul școlii avea microbuz, acum nu se ducea la școala, se ducea sa se întâlnească cu iubitul..."...

Cum se spune in popor, sigur a greșit ea, victima cu ceva....

#educatiedeevulmediu”, a scris Elena Cristian pe Facebook.

Ecaterina Andronescu, demisă

 

Viorica Dăncilă a demis-o recent pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru. Premierul a luat această decizie după o declarație controversată făcută de Ecaterina Andronescu despre Alexandra din Caracal.

"Am decis să o demit pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane - din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal”, a spus premierul.

Cine vine în locul Ecaterinei Andronescu

 

”Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii”, a spus Viorica Dăncilă.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Caz Caracal. Detaliul care-l poate da de gol pe Dincă. Dan Antonescu: Nu ştiu dacă e bine să spun

 

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat, pe parcursul unei emisiuni de la Antena 3, că Alexandra nu ar fi trebuit să se urce într-o maşină de ocazie, susţinând că pe ”vremea ei" fetiţele erau educate de către părinţi să se nu urce cu străinii în maşină şi că atunci când purtau cheia la gât, copiii erau învăţaţi în cadrul familiei şi al şcolii să fie mult mai responsabili.

"Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină", a declarat ministrul Educaţiei.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27