Elena Cristian: A fost ultima mea zi la Jurnalul. Vă mulțumesc!

Bogdan Cotigă / 14 sep 2018 / 09:25 Salveaza PDF Comentarii
Elena Cristian
Descriere foto: Elena Cristian

Jurnalista Elena Cristian a anunțat că a părăsit redacția Jurnalul după 3 ani de activitate la această publicație și alții 7 în trustul Antena Group. 

Elena Cristian a vorbit pe Facebook despre plecarea de la ziar.

"Azi a fost ultima mea zi la Jurnalul. Nu m-am supărat, nu am fost dată afară, nu ne-am certat, nu plec la un trust concurent, rămân cu sufletul Aici. Și ne vom întâlni la fel de des prin intermediul televizorului. Doar că am ales să mă întorc la presa de business și mulțumesc din suflet celor care mi-au dat șansa să fac asta.

Sunt de 10 ani în acest Trust de presă. Și nu mi-ar ajunge încă 10 să îi nominalizez pe toți cei cărora trebuie să le mulțumesc. Lista e lungă și nu aș vrea să omit pe cineva. Așa că voi spune simplu: MULȚUMESC. Vreau să mai spun că anii la Jurnalul Național (3 și un pic, din 10) au fost minunați, mai ales datorită oamenilor extraordinari cu care am avut onoarea să lucrez. Ei știu că nu spun vorbe mari și că am fost norocoși că ne-am întâlnit. O să ne ducem dorul unii altora. VĂ MULȚUMESC, DRAGI COLEGI! Pentru tot, dar mai ales pentru ultimele două săptămâni!", a scris jurnalista. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26