Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, fotografii de la nunta lui Dorin Chirtoacă

Fiica fostului peședinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, și soțul ei, Bogdan Ionescu, s-au numărat printre invitații la petrecerea de nuntă a primarului Chișinăului, Dorin Chirtoacă, cu jurnalista Anișoara Loghin.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu și-a făcut apariția, sâmbătă, la restaurantul unde a avut loc petrecerea care a urmat după căsătoria civilă și cea religioasă a primarului Chișinăului cu prezentatoarea Știrilor ProTV din Republica Moldova Anișoara Loghin.

Mezina fostului președinte Băsescu, a purtat o rochie neagră lungă, mulată, cu spatele gol, şi pantofi aurii, cu tocuri foarte înalte.

Dorin Chirtoacă este unul dintre nașii fetiței Elenei Băsescu, Sofia Anais.

Elena Băsescu a publicat pe contul său de socializare o serie de trei fotografii de la eveniment, urându-le tinerilor căsătoriți "Casă de piatră".

Citește și: Primele imagini de la nunta primarului din Chișinău, Dorin Chirtoacă

Sâmbătă, Dorin Chirtoacă și jurnalista Anișoara Loghin și-au oficializat căsătoria. Ceremonia religioasă a avut loc, ulterior, la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla".

Primarul Chișinăului a mers să-și ia mireasa cu o mașina sovietică model "Jiguli",  de culoare albă, la care ține foarte mult, după cum le-a mărturisit și mireasa la ieșirea de la Ofițerul Stării Civile jurnaliștilor curioși. 

Edilul Chișinăului are mașina moștenită de la tatăl său, iar în anul 2013 a menționat că cea care va accepta să urce în această mașină îi va fi aleasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel