Electric Castle a câștigat titlul de ”Cel mai bun festival european”

European Festival Awards, cea mai importantă competiție europeană din domeniu, a desemnat, aseară, câștigătorii ediției 2019.

Electric Castle a fost desemnat ”Cel mai bun festival european de dimensiuni medii”. Cu o istorie de 7 ani, Electric Castle își confirmă, încă o dată, poziția unică în industria de evenimente de pe continent, ca un festival creat într‑o locație specială, cu un line-up și o producție de nivel internațional.

Zecile de mii de fani ai festivalului au avut propria contribuție la obținerea premiului, votul acestora aducând Electric Castle pe lista scurtă a evenimentelor nominalizate pentru ediția 2019. Din aceasta, câștigătorul a fost ales de un juriu format din oameni de specialitate care lucrează în industria de entertainment și evenimente. Având drept competitori festivaluri cu o tradiție de decenii, Electric Castle a reușit să convingă și să obțină titlul, mulțumită și unei ediții 2019 de top.

Nominalizați în fiecare an

„Dacă pentru unii a treia oară e cu noroc, pentru noi se pare că a fost a... șaptea. Începând cu prima ediție, am fost nominalizați în fiecare an în finala European Festival Awards, dar aseară am și câștigat premiul pentru Best Medium-Sized Festival. Suntem foarte mândri, iar premiul ne motivează și mai tare să creștem, să surprindem și să oferim oamenilor o poveste în care să se piardă 5 zile pe an. Ne vedem la Castel, la un EC8 mai impresionant ca oricând!”, a declarat Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel