ELECTRIC CASTLE 2018. Ultimele abonamente REDUSE. Atracția FESTIVALULUI

Sute de mii de români așteaptă, și-n acest an, ELECTRIC CASTLE. 

ELECTRIC CASTLE 2018. Electric Castle are loc, în acest an, în perioada 18 - 22 iulie 2018, în grădina castelului Banffy, din Cluj-Napoca.

ELECTRIC CASTLE 2018. Este a șasea ediție Electric Castle. Dacă vreți că mergeți la ELECTRIC CASTLE 2018 trebuie să scoateți din buzunar între 429 de lei și 999 lei. 

ELECTRIC CASTLE 2018. Până la mijlocul lunii martie, abonamentele sunt reduse.

ELECTRIC CASTLE 2018. Atracția festivalului ELECTRIC CASTLE din 2018 este Jessie J. Piesele ei se găsesc pe primele locuri în topurile muzicale, iar videoclipurile ei au sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Jessie J a cucerit lumea cu piese precum ”Nobody's Perfect”, ”Price Tag”, ”Flashlight” și ”Domino”. Jessie J este în juriul The Voice UK și, potrivit organizatorilor este cel mai mare nume din cele șase ediții. ”Este un star internaţional, cu 6 milioane de albume vândute” a spus Andi Vanca, director de comunicare la Electric Castle. 

ELECTRIC CASTLE 2018. Pe lângă Jessie J, vor mai cânta Groove Amanda, Mura Masa, Romare și Nothing But Thieves, Damien Marley, London Grammar, Netsky, Wolf Alice, JP Cooper și The Horrors, potrivit Evening Standard.

ELECTRIC CASTLE 2018. ”O să avem circ, mai mult teatru, mai multe arte pe care oamenii să le consume la festival”, a mai zis Vanca.

ELECTRIC CASTLE 2018. Dincolo de distracție, Electric Castle 2018 mai are un scop. Organizatorii încearcă anual să salveze castelul Banffy prin donații din vânzări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel