Elcen și Radet, în administrarea Companiei Municipale Energetice

Radet
Radet

Elcen și Radet vor intra în administrarea companiei nou înființate de Primăria Capitalei, respectiv Compania Municipală Energetică.

Companie Municipală Energetică SA va gestiona ELCEN și RADET aflate în insolvență, care asigură energia termică pentru bucureșteni, conform unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) asigură 72% din necesarul de energie termică al Capitalei, furnizând energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, și pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Compania ELCEN, produce şi distribuie energie termică şi energie electrică, fiind cel mai mare producător de energie termică din România, asigurând aproape 40% din producţia la nivelul ţării şi 90% din producţia din Bucureşti.

De eficiența celor două companii depinde confortul a peste 1,25 milioane de bucureșteni, de aceea ELCEN trebuie să prezinte un plan de reorganizare până în 22 mai, în caz contrar, ELCEN va intra în faliment. Reprezentantii ELCEN promit servicii mai bune până la începutul iernii.

Astfel, prin fuzionarea RADET cu ELCEN, prin absorbţie, datoriile reciproce se vor şterge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel