Elan Schwartzenberg rupe tăcerea: Constant că am făcut o greșeală

Rodica Mitu / 23 feb 2018 / 20:10 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalista Sorina Matei a realizat un interviu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, în cadrul căreia a abordat subiecte importante.

"Primul interviu de pe teritoriul altui stat cu Elan Schwartzenberg. Omul de afaceri cu mandat internațional de arestare rupe tăcerea. Și zguduie România. (...) Elan Schwartzenberg vorbește. După 6 ani. Și cutremură", anunța Sorina Matei, pe pagina personală de Facebook.

În cadrul interviului, difuzat vineri seară, la B1 TV, Elan Schwartzenberg a spus că a constatat că a făcut o greșeală, în contexul în care nu a vorbit până acum.

"Orice om normal care se știe nevinovat nu are de ce să se agite în fața televiziunilor și în mass media, atâta timp cât în cazul în care apar orice fel de acuzații, ele ar trebui rezolvate în sala de tribunal. Din păcate, eu nu am fost conștient, i-am lăsat pe cei de la DNA să controleze total narativul în ultimii cinci ani jumătate. (...) Nereacționând, fiind un om discret, știind că nu am niciun fel de vină, implicare, tangență cu aceste invenții SF, din punctul meu de vedere, am considerat că trebuie să stau în banca mea și ele vor dispărea, pentru că nu există niciun motiv concret să ajungă în fața unui judecător. Constat că am făcut o greșeală, probabil reparabilă", a declarat Elan Schwartzenberg.

[citeste si] 

Declarații despre Ghiță

"Cu domnul Ghiță nu am niciun fel de problemă", a zis acesta. "M-am întâlnit cu el, la un moment dat, în 2011. (...) Am intrat într-un joc foarte mare. Dacă mă ajută Dumnezeu, voi scăpa, dacă nu, o să ajung în pușcărie sau la trei metri sub pământ. Cuvintele lui Sebi Ghiță", a declarat Schwartzenberg.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23