Elan Schwartzenberg, culisele întâlnirii cu Sorin Blejnar: I-am bătut la ușă

Elan Schwartzenberg, omul de afaceri cu mandat internațional de arestare, a vorbit într-un interviu pentru B1 TV despre legătura sa cu Sorin Blejnar.

"Sorin Blejnar mi-a fost și îmi este prieten. De când sunt problemele, evit contactul. Am înțeles că într-un anumit dosar, cu motorina, eu le acordam palierul de protecție. Când eram mai tânăr, acordam, în cadrul serviciului militar, protecție conform fișei postului. Sorin Blejnar și Codruț Marta au fost numiți în post, la vremea aceea, de către cei care i-au numit - Falcă, Blaga, cine era acolo, nu știu. Eu nu aveam televiziuni, nu aveam protecție. Când am luat Realitatea, Codruț Marta a plecat și, după câteva luni, Sorin Blejnar a fost demis de Mihai Răzvan Ungureanu. Este ca la radio erevan. Nu înțeleg unde le-am acordat eu protecție", a spus omul de afaceri.

[citeste si]

"Am avut o relație foarte frumoasă cu Sorin Blejnar. Chiar și în cazul Mazăre, în momentul în care prietenia s-a suprapus cu funcția, lucrurile nu au funcționat. I-am bătut la ușă de două ori, în cadru profesional. Prima dată când i-am zis că echipamentele de la Realitatea TV sunt sub sechestru la ANAF. Sediul Realității este în clădrea Willbrook. Echipamentele erau în Casa Presei. El, ca șef al ANAF, trebuia fie să le ia și să le pună într-o magazie la ANAF, fie să le mute în sediul în care funcționează societatea, la Willbrook. Mi-a zis că îi pare rău, ținând cont că este legal să mă ajute, dar sunt niște forțe de-asupra lui care nu îl lasă. Nu știu la cine se referea: la DNA, la SRI, la Traian Băsescu, la Sfântul Petru. Chiar nu știu la cine se referea. (...) Puteți să-l întrebați pe Sorin Blejnar", a spus Elan Schwartzenberg într-un interviu cu Sorina Matei.

știrea se actualizează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel