Ela Crăciun (Antena 3) demarează o campanie inedită în luna decembrie

Ela Crăciun, îndrăgita jurnalistă de la Antena 3, a lansat o campanie de suflet.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Oana Stancu, dezvăluiri neștiute despre familia sa. Ce se întâmplă de câteva luni

Prezentatoarea emisiunii "Numai de bine" a lansat campania #faptebune, leapșa gesturilor mici. Până în seara de ajun, Ela Crăciun îi va provoca zilnic pe telespectatori să facă o faptă bună, urmărind un calendar al faptelor bune, ce poate fi găsit pe blogul personal. Aceştia trebuie să prindă momentul într-o fotografie şi să dea provocarea mai departe, la încă cinci prieteni, printr-o postare pe reţelele sociale, folosind hastagul #faptebune.

Obiectivul campaniei Fapte bune

Obiectivul campaniei este să îndemne oamenii să facă fapte bune, simple, aparent nesemnificative, dar care aduc multă bucurie, iar pe termen lung pot schimba destine.

Campania a pornit de la principiul că faptele bune nu sunt neapărat mari. O cafea, un senviș, un fular, o carte dăruită unui necunoscut, un telefon către un bătrân, o masă caldă, o scrisoare – acestea fiind doar câteva dintre ideile propuse de Ela în calendarul faptelor bune.

Cei care răspund provocării, pot trimite la adresa de e-mail [email protected] fotografii sau filmulețe, iar ele vor fi difuzate în emisiunea „Numai de bine" (duminică, 9:30) sau în pastila "Numai de bine", de luni, miercuri şi vineri, de la 8:50, pe Antena 3, dar şi postate pe pagina de facebook a emisiunii.

Ela Crăciun: Vă propun să ne oprim o secundă

"Cai putere. Aplicații ultrarapide. Semipreparate. Operații estetice. Am scos din viața noastră firescul. Ca să ne vedem, exagerăm, îngroșăm orice. Considerăm că dacă nu e mare și mult nu e suficient. Vă propun să ne oprim o secundă. Să ne decantăm gesturile. Să ne uităm la cei din jurul nostru. Nu trebuie să fii supereroul care înconjoară pământul ca să ai un loc în lume. Ca să aduci fericire și implicit să fii fericit.

Vă provoc de Sărbători: să reinstaurăm FIRESCUL! Lucrul simplu și bun. Aducător de fericire. Orice faptă bună, oricât de mică, aduce zâmbet, bucurie și amintiri pentru o viață. Fericirea ta începe și prin fericirea celuilalt. Vă invit pe toți ca în cea mai frumoasă lună din an, între Moș Nicolae și Moș Crăciun, să împânzim lumea cu FAPTE BUNE. Să facem împreună Fapte Bune. Nu Mari ci pline de BUCURIE și făcătoare de AMINTIRI", spune Ela Crăciun despre campania pe care a lansat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel