El Mundo, descriere savuroasă a cuplului Klaus și Carmen Iohannis

El Mundo a descris relația dintre președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen Iohannis.

"Este o pereche atipică în spectul politic. Sunt de 32 de ani împreună și, chiar dacă n-au avut copii sau tocmai din acest motiv, continuă să fie îndrăgostiți. Atât de mult, încât parte din autobiografia pe care a publicat-o politicianul, Pas cu pas, este dedicată soției sale, femeia vieții lui", scrie El Mundo.

Adaugă că președintele și prima doamnă s-au cunoscut la 22 de ani și șapte ani mai târziu s-au căsătorit și citează o afirmație a lui Klaus Iohannis: "Încă suntem o pereche de îndrăgostiți, pentru că arta nu este să te îndrăgostești, ci să menții vie iubirea pentru mult timp. (...) Ea întotdeauna m-a susținut 100% în viața publică și privată".

El Mundo mai scrie că prima doamnă Carmen Georgeta Iohannis este discretă, amintind că a revenit la catedră după ce Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale. "Foarte cultă, cântă la pian și este pasionată de balet și teatru, pasiuni pe care le împarte cu soțul său, așa că nu a fost surprinzător când am văzut cuplul, după ce au asistat la o piesă de pe scena Teatrului Radu Stanca, să meargă în vestiar, să felicite actorii și să le dea flori", mai scrie El Mundo despre Carmen Iohannis. Publicația spaniolă subliniază că prima doamnă nu s-a implicat în viață politică, cu excepția momentelor în care și-a exprimat admirația pentru Regele Mihai.

Presedintele Klaus Iohannis efectuează luni și marți o vizită oficială la Madrid, la invitația Regelui Felipe al VI-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel