El este tânărul decedat dimineață în urma accidentului cumplit. Avea doar 20 de ani

Foto: ziarulunirea.ro
Foto: ziarulunirea.ro

Un grav accident de circulație a avut loc dimineață pe Drumul Național 1. Din păcate, un tânăr de numai 20 de ani și-a pierdut viața în urma tragediei. 

Un accident rutier grav, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața, a avut loc miercuri, 27 octombrie, în jurul orei 06:30, pe DN1, în localitatea Sântimbru, scrie ziarulunirea.ro.

În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio respirator. Salvatorii au încercat din răsputeri să resusciteze tânărul  rănit, însă a fost prea târziu.

În urma accidentului, Alex, un tânăr de doar 20 de ani din comuna Ponor, sat Geogel, a decedat. Pe pagina sa personală de Facebook, cunoscuții săi au început să își ofere ultimele lor mesaje pentru persoana care, nu cu mult timp în urmă, se bucura de viața oricărui tânăr de vârsta sa.

„Dumnezeu să te așeze în dreapta sa Odihnă veșnică alături de îngeri”

„Dumnezeu te-a iubit mai mult decât noi toți și te-a luat la El. Drum lin dragă Alexuțu în Împărăția Cerului, ai plecat mult prea tânăr și ai lăsat o familie mult îndurerată.Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun și frumos!!!”

„Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat ca ai plecat așa de repede dintre noi, Dumnezeu să te ierte și sa te odihnească și cu drepții să te numere!”, sunt doar câteva dintre exemplele de mesaje care au început să curgă pe pagina sa.

Salvatorii nu au mai putut face nimic

În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme, o victimă a fost aruncată în afara habitaclului, fiind găsită în stop cardio-respirator, iar echipajul SMURD trimis la locul accidentului i-a aplicat manevre de resuscitare. Alte două persoane au rămas încarcerate, cu multiple traumatisme, acţionându-se pentru descarcerarea lor.

Ulterior, toate cele trei victime au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la UPU Alba Iulia, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

"În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio-respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Celelalte două victime erau încarcerate, conştiente, cu multiple traumatisme", a precizat Radu Botezan, purtător de cuvânt al ISU Alba.

"Din păcate, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", a anunţat, la scurt timp, Radu Botezan.

Potrivit Poliţiei, traficul s-a desfășurat îngreunat pe DN1, în zona în care s-a produs accidentul, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel