El este copilul de 7 ani, dispărut noaptea trecută la Arad. Era la muncă. Nu a fost găsit nici acum, în ciuda mobilizării comunității

Sebi, băiatul de 7 ani dispărut ieri din localitatea Vânători, județul Arad, nu a fost găsit după o noapte întreagă de căutări. Din câte se pare, acesta nu se afla la joacă ci... la muncă, relatează Antena 3. 

Ies la iveală noi detalii despre modul în care Sebi a dispărut.  Pentru sporirea șanselor de găsire a sa, au fost aduse camere de termoviziune. Conform ultimelor detalii, băiatul și alți cinci frați ai săi munceau la o stână. Când și-au dat seama că Sebi nu a ajuns acasă, părinții au dat alarma. 

Întreaga noapte pompierii de la ISU Arad și echipe operative l-au căutat pe băiatul de 7 ani. Acestora li s-au alăturat și zeci de voluntari din zonă care au vrut să ajute. A fost căutat în toată zona și în vecinătăți. 

Primarul localității spune că ieri un proprietar de stână din zonă l-a luat pe băiat și pe frații săi la muncă, în saivanul pe care îl deține. Acesta i-ar fi spus proprietarului că dorește să mănânce fructe de pădure și de atunci nu l-a mai văzut. 

Căutările de azi-noapte au fost îngreunate de ceața densă, iar în această dimineață acestea au fost reluate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel