"El Carrusel". MALUMA, concert la București, 30 iunie - 1 iulie, Romexpo

Maluma concertează la București în cadrul celui mai mare festival latino, ”El Carrusel”. 

Artistul de origine columbiană vine la bucurești în 30 iunie 2018, în prima zi a festivalului ”El Carrusel”, care va avea loc la Romexpo în perioada 30 iunie - 1 iulie. 

Vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B si Whats UP.

"El Carrusel" este primul eveniment grandios, organizat vreodată în România. An de an, nume mari internaționale vor urca pe scena festivalului. 

Cine e Maluma

Columbianul Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, cu piesa "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", si la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist. Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa "Chantaje" - lansată prin intermediul Sony Music Entertainment. Clipul a depășit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul a depășit 94 de milioane. E vorba de "Trap". Luis Londoño Arias (pe numele sau real) a avut anul trecut un videoclip în Top 10 Youtube, materialul "Felices los 4", cel mai vizualizat videoclip al artistului, ocupând un important loc 4, cu peste 1 miliard patru sute milioane vizualizari. Recent, a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câștigat premiul pentru artistul anului.

(w670)

Juan Magan este un producător-cântăreț și DJ de origine spaniolă, cunoscut pe plan internațional pentru muzica lui "electro/latino". A lucrat alături de: Don Omar, Selena, Nelly Furtado, Pitbull, Paulina Rubio și mulți alții. Robin Schulz este un DJ de muzică electronică și producător muzical german. Acesta este cunoscut datorită colaborării cu muzicianul olandez Mr. Probz, pentru cântecul "Waves", și cu duo-ul francez Lilly Wood & The Prick, pentru "Prayer in C". Cu o carieră muzicală de peste 17 ani, cu 13 albume lansate si hituri care s-au auzit chiar si peste hotare, Andra este una dintre cele mai apreciate voci feminine din România. În cadrul festivalului El Carrusel, "Very Special Guest" va fi nimeni alta decât ANDRA! Surpriza vine de la organizatori, care nu exclud un moment surpriză cu cei doi artisti!

(w670)

”Sunt cea mai fericita că Maluma a ales și România, în turneul lui de promovare! Abia aștept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere" a declarat Andra.

Bilete, preț 

Biletele pot fi achizitionate incepand de astazi, 2 mai 2018, și vor fi disponibile în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro.

Bilete la pret promotional:

Early Bird Golden Circle – 300 lei

Early Bird Aces General  – 220 lei

Dupa epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la pret intreg la urmatoarele categorii:

VIP – 750 lei

Golden Circle – 360 lei

Aces General – 260 lei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel