Șeful Poliției Române-demisie. Adrian Ursu: Era o țintă bună pentru DNA

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Șeful Polției Române și-a depus astăzi demisia. Jurnalistul Adrian Ursu a declarat că acesta a fost ținta procurorilor DNA.

Cătălin Ioniță, chestorul care astăzi a demisionat din fruntea IGPR, se pare că a fost chemat de procurorii DNA pentru a sta de vorbă, susține jurnalistul Adrian Ursu.

"Înaintea plecării în vizita din Statele Unite, ar fi fost înștiințat de către procurori că ar dori să stea de vorbă cu domnia sa. Asta denotă că informația referitoare la intenția de a se construi un dosar penal pe numele șefului Poliției Române sunt valide. Se vorbea la vremea respectivă că era încercarea DNA de a schimba agenda de a arăta, printr-o lovitură spectaculoasă, că încă este puternică instituția, că lovește la vârf, că încă e activă pentru că se afla în corzi, pe deoparte prin prelungirea stării de așteptare în legătură cu revocarea Laurei Codruța Kovesi și pe de altă parte prin dezvăluirile repetate în legătura cu existența protocoalelor. Ei bine, șeful Poliției Române era o țintă bună" a declarat Adrian Ursu la Antena 3.  

"E de datoria Guvernului să informeze"

Jurnalistul consideră că Guvernul României ar trebui să explice care este motivul schimbării din funcție a lui Cătălin Ioniță. "Dacă e vorba de o analiză privind competența și eficiența muncii, e de datoria Guvernului să informeze, dacă e o chestiune de vreo suspiciune, e de datoria Guvernului să informeze, pentru că nu poți să produci o astfel de schimbare importantă fără să dai elemente concrete", a declarat Ursu la Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel