Urmărește emisiunea live


Șeful Comisiei SIE, reacție privind dezvăluirile șocante despre Condrea

Președintele Comisiei SIE din Parlament, deputatul PNL Mihăiță Calimente, a comentat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, informaţia lansată de fosta soţie a lui Dan Condrea, potrivit căreia patronul Hexi Pharma ar fi fost ofiţer SIE.

"Noi am avut o ședință a Comisiei, ieri, am avut discuții asupra evenimentelor care se petrec și asupra discuțiilor care au loc în jurul acestor evenimente. Una dintre concluziile pe care le-am tras și pe care o știam de mult este că ofițerii SIE nu își desfășoară activitatea pe teritoriul României. SIE este un serviciu de spionaj și își desfășoară activitatea în legătură cu cetățeni români, dacă aceștia sunt semnalați de alte organe sau dacă desfășoară activități ilegale în afara țării", a declarat Mihăiță Calimente.

Citește și: Fosta soție a lui Condrea, dezvăluiri șocante: Era ofițer SIE

"Serviciul nu are niciun fel de legătură cu activitățile desfășurate pe teritoriul României, nici vorbă ca domnul Condrea să fie ofițer sau agent SIE", a adăugat președintele Comisiei SIE din Parlament.

Întrebat dacă, statutar, SIE îi este permis să desfășoară activități independente, economice, care să contriibuie la autofinanțarea serviciului, Calimente a precizat că "SIE nu poate desfășura activitați și nu desfășoară activități care să îi producă fonduri suplimentare".

Fosta soție a patronului Hexi Pharma s-a declarat convinsă că Dan Condrea a fost agent al Serviciului de Informații Externe, deși acesta nu i-a confirmat niciodată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel