Șeful ANC a emis ordinul de retragere a cetăţeniei lui Omar Hayssam

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC), Iulia Mălina Ciobanu, a emis miercuri ordinul de retragere a cetăţeniei române lui Omar Hayssam.

'Constatând îndeplinite condiţiile prevăzute de lege, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie a emis Ordinul nr.426/P de retragere a cetăţeniei române numitului Omar Khaled Hayssam. Potrivit dispoziţiilor art.32 alin (7), ordinul poate fi atacat, în termen de 15 zile de la data comunicării, la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a tribunalului de la domiciliul sau, după caz, reşedinţa solicitantului. Dacă solicitantul nu are domiciliul sau reşedinţa în România, ordinul poate fi atacat, în acelaşi termen, la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Bucureşti', se arată într-un comunicat al ANC, potrivit Agerpres.

În 22 aprilie, Comisia pentru cetăţenie din ANC a constatat că sunt îndeplinite condiţiile legale de retragere a cetăţeniei lui Omar Hayssam. Sesizarea în acest caz a fost făcută de Serviciul Român de Informaţii, iar propunerea motivată a Comisiei a fost înaintată preşedintelui ANC, care a analizat îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege şi a emis un ordin în acest sens.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel