Educatoare, moment TULBURĂTOR. Discurs în lacrimi în fața a doi miniștri- VIDEO

Imaginea de mai sus este a unei educatoare dezamăgite, care, cu lacrimi în voce, spune răspicat: ”nu-mi place ceea ce simt când îmi închei cariera”.

”Sunt în 43-lea an de învățământ și vreau să vă spun că niciodată nu am fost mai dezamăgită ca acum. Momentul acesta este cel mai slab din... Și de pe vremea lui Ceaușescu, iertați-mă că vă spun.” a spus o educatoare. Aceasta i-a spus fostului ministru al Educației Ecaterina Andronescu: ”Sincer vă spun, doamna ministru, eu, dacă avem cu 10 ani mai puțin, pe cuvânt că mă duceam și eu afară, să-mi aprecieze alții dăruirea, că la noi nu are cine”. 

Educatoarea a mai afirmat, potrivit înregistrării publicate de Recorder: ”Dacă-ți spui punctul de vedere așa cum mi-l spun eu, și în școală și peste tot, apăi vine politicul și să vezi ce te trântește de n-ai mai văzut. Cum? L-ai supărat pe director sau pe inspector? Cum adică? Nu se poate! De ce să-ți exprimi liber părerea? Că doar e libertate în educație, da? Și dacă cadrul didactic nu are libertate, cum are elevul ăla? Vă întreb!”. 

”Îmi pare rău să vă spun că atunci când trag linia, o trag cu mâhnire și mă doare să spun că nu-mi place ceea ce simt când îmi închei cariera”, a mai spus educatoarea. 

Discursul a avut loc de Ziua Educației, în fața a sute de profesori strânși la Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir" din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel