Eduard Martin, REȚINUT de DNA

Eduard Martin, fost deputat PSD de Constanța a fost reținut de procurorii DNA. Totul vine la scurt timp după ce administrația locală constănțeană aștepta semnătura omului de afaceri pentru a scăpa orașul de plata unor daune de peste 90 de milioane de euro, decisă de instanța de judecată. 

Eduard Martin, om de afaceri constănţean şi fost deputat PSD, a fost reţinut de procurorii DNA, în seara de 3 octombrie, pentru evaziune fiscală. Martin urmează să fi propus spre arestare la Tribunalul București.

Dosarul a fost disjuns din dosarul în care a fost trimis în judecată cu Radu Mazăre. 

Reținerea lui Eduard Martin, fost deputat PSD de Constanța, a avut loc după ce Consiliul Local Municipal Constanța, în urma unei ședințe extraordinare, a aprobat  încheierea unei tranzacții judiciare dintre municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding în scopul stingerii unui litigiu aflat pe rolul Curții de Apel Iași, potrivit evz.ro.

Consiliul a aprobat ieri, ca municipiul Constanța, prin primar, să pună în executare o sențină civilă din 2012 prin plata sumei de 14 milioane de euro, datorie către Polaris. În schimb, Polaris renunța la executarea sumei de 92 milioane de euro, reprezentând penalități de întârziere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel