EDU.RO rezultate simulare BACALAUREAT 2018. NOTE BAC

EDU.RO rezultate simulare BACALAUREAT 2018. NOTE BAC. Vineri, 30 martie, aflăm ce note au obținut elevii la simulare Bacalaureat 2018. Emoțiile sunt mari pentru că rezultatele obținute la BAC 2018 le arată cât mai au de învățat până la "examenul maturității".

EDU.RO rezultate simulare BACALAUREAT 2018. NOTE BAC. Subiectele au fost elaborate de specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi au fost proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la momentul respectiv.

EDU.RO rezultate simulare BACALAUREAT 2018. NOTE BAC. Evaluarea lucrărilor a fost realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii au susţinut simularea. În situaţia în care nu au fost suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, a existat şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

EDU.RO rezultate simulare BACALAUREAT 2018. NOTE BAC. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Care sunt obiectivele simulării

EDU.RO rezultate simulare BACALAUREAT 2018. NOTE BAC. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

EDU.RO rezultate simulare BACALAUREAT 2018. NOTE BAC. MEN precizează că obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare în sesiunea iunie - iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel