EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun

Irina Constantin / 25 iun 2019 / 12:28 Salveaza PDF Comentarii

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Au fost publicate rezultatele la evaluarea națională 2019 pe edu.ro. Contestațiile vor putea fi depuse începând cu ora 14:00, până la ora 20:00. 

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Contestațiile la rezultatele evaluării naționale 2019 vor fi soluționate în perioada 26-28 iunie, iar în 29 iunie vor fi afișate rezultatele finale. 

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Elevii care vor să facă contestație, o pot face prin completarea unei cereri adresate președintelui de comisie de contestații. Contestațiile la rezultatele evaluării naționale se depun la secretariatul școlii unde elevul a susținut examenul de evaluare națională. Elevii care depun contestații trebuie să fie însoțiți de părinți. În declarația-tip, se menționează că au luat la cunoștință că nota pe care o vor obține la contestație poate să le modifice nota inițială fie prin creștere, fie prin descreștere.

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Notele inițiale sunt secretizare. Lucrările sunt trimise la comisia județeană sau a municipiului București, singura în măsură să reevalueze lucrarea și să o noteze. Dacă diferența între nota inițială și nota finală este mai mare de 1,5, lucrarea ajunge la o a treia comisie de evaluare. ”Reevaluarea se face după o nouă secretizare a lucrărilor, respectând cu strictețe baremul de evaluare și notare și toate procedurile de evaluare” potrivit ordinului MEN. 

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Nota de la contestații este definitivă, indiferent că este mai mică sau mai mare decât nota inițială. 

Vezi și: EDU.RO Rezultate Evaluare Nationala 2019. Notele, afisate. Verifica AICI

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25