Urmărește emisiunea live


EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Au fost publicate rezultatele la evaluarea națională 2019 pe edu.ro. Contestațiile vor putea fi depuse începând cu ora 14:00, până la ora 20:00. 

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Contestațiile la rezultatele evaluării naționale 2019 vor fi soluționate în perioada 26-28 iunie, iar în 29 iunie vor fi afișate rezultatele finale. 

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Elevii care vor să facă contestație, o pot face prin completarea unei cereri adresate președintelui de comisie de contestații. Contestațiile la rezultatele evaluării naționale se depun la secretariatul școlii unde elevul a susținut examenul de evaluare națională. Elevii care depun contestații trebuie să fie însoțiți de părinți. În declarația-tip, se menționează că au luat la cunoștință că nota pe care o vor obține la contestație poate să le modifice nota inițială fie prin creștere, fie prin descreștere.

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Notele inițiale sunt secretizare. Lucrările sunt trimise la comisia județeană sau a municipiului București, singura în măsură să reevalueze lucrarea și să o noteze. Dacă diferența între nota inițială și nota finală este mai mare de 1,5, lucrarea ajunge la o a treia comisie de evaluare. ”Reevaluarea se face după o nouă secretizare a lucrărilor, respectând cu strictețe baremul de evaluare și notare și toate procedurile de evaluare” potrivit ordinului MEN. 

EDU.RO, rezultate evaluare nationala. CONTESTATII, cum se depun/ Nota de la contestații este definitivă, indiferent că este mai mică sau mai mare decât nota inițială. 

Vezi și: EDU.RO Rezultate Evaluare Nationala 2019. Notele, afisate. Verifica AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel