EDU.RO Rezultate Bacalaureat 2019. Notele la BAC, afisate. Cum se depun CONTESTATIILE

EDU.RO Rezultate Bacalaureat 2019. Notele la BAC, afisate. Cum se depun CONTESTATIILE    S-au afișat notele la examenul de Bacalaureat 2019. Elevii nemulțumiți de notele de la BAC pot face CONTESTAȚIE! 

EDU.RO Rezultate Bacalaureat 2019. Notele la BAC, afisate. Cum se depun CONTESTATIILE Rezultatele la Bacalaureat pot fi verificate online aici: BACALAUREAT.EDU.RO, unde au fost deja afișate toate notele de la Bac 2019. 

EDU.RO Rezultate Bacalaureat 2019. Notele la BAC, afisate. Cum se depun CONTESTATIILE Contestațiile se depun în intervalul 12:00 - 16:00, astăzi, 8 iulie. 

EDU.RO Rezultate Bacalaureat 2019. Notele la BAC, afisate. Cum se depun CONTESTATIILE Vor fi din nou verificate lucrările pentru care se depun contestații în perioada 9 - 12 iulie 2019. 

EDU.RO Rezultate Bacalaureat 2019. Notele la BAC, afisate. Cum se depun CONTESTATIILE Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 13 iulie. 

REZULTATE BAC 2019. Când se depun contestațiile? 

Astăzi, 8 iulie 2019, de la 12:00 la 16:00. 

REZULTATE BAC 2019. Cine depune contestație? 

Elevul dacă este major sau elevul însoțit de părinte, dacă este minor. 

REZULTATE BAC 2019. Cine preia cererile? 

Președintele comisiei de evaluare și unul dintre vicepreședinți. 

REZULTATE BAC 2019. Poate vedea elevul lucrarea? 

Doar după soluționarea contestațiilor, deci după aflarea rezultatelor finale, în baza unei cereri scrise către comisia județeană sau a municipiului București. Nu are efect asupra notei. 

REZULTATE BAC 2019. Ce se întâmplă dacă este o diferență de punctare de 1,5 puncte? 

Dacă diferența este mai mare 1,5 puncte, între nota dată de prima comisie și nota dacă după contestație, lucrarea va fi evaluată și de o a treia comisie, din care vor face parte profesori care nu au fost în primele două comisii de notare. A treia comisie va decide nota finală. 

REZULTATE BAC 2019. Dacă nota după contestație e mai mică decât cea inițială, ce se întâmplă? 

Dacă după contestație, nota e mai mică decât cea inițială, se ia în considerare nota după contestație. Același lucru se întâmplă și dacă nota finală e mai mare. Prin urmare, contează nota după contestație și aceasta este nota finală. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy