Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate. Revoltă: 1 punct în plus

Scutaru Cristina / 19 iun 2018 / 07:38 Salveaza PDF Comentarii
Subiecte evaluare nationala elevi clasa a II - a
Descriere foto: Subiecte evaluare nationala elevi clasa a II - a

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate. Elevii află marți, 19 iunie, ce note au obținut la Evaluare Națională 2018. Din păcate, rezultatele se pare că sunt mai proaste decât anul trecut.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate. Elevii s-au plâns de dificultatea subiectelor date la proba de matematică și au cerut un punct în plus. Ei au lansat mai multe petiții prin care cer un punct în plus la proba de matematică din cauza dificultății ridicate.

"A fost foarte greu la matematica. Cei care au susținut Evaluarea au putut vedea ce subiecte grele și imposibile au picat. Nu au fost de nivel mediu, ci de olimpiada. Practic ne-am sacrificat noi anul acesta ca sa primească cei de la anul un subiect ușor.

Consider ca cel/cea care a făcut subiectele era drogat și credea ca noi vom da bacul, nu ca vrem sa intram la liceu.. meritam toți încă un punct din oficiu. Share sa vadă cât mai multă lume și sa primim ce meritam pentru ca timp de 10 luni nu am avut viața socială ca sa învățam și sa ne pice așa ceva...", se arată în textul uneia dintre petițiile inițiate de elevi.

Vrem să clădim viitorul României

"Evaluarea Națională din anul acesta la disciplina matematică a fost de o dificultate mult prea mare. Este drept că la EN de anul trecut a fost ușor, dar asta nu înseamnă că anul asta a fost nevoie să fie greu. Cei care au aprobat aceste subiecte (Ministerul Educației) ne-au distrus șansele de a intra la un liceu decent.

Vă cer să semnați această petiție pentru a ne apara dreptul la o educație decentă. Noi merităm un punct în plus, deoarece vrem să intrăm la un liceu bun pentru a rămâne în țara noastră și să clădim viitorul României", se arată într-o altă petiție inițiată cu același subiect.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate. Rezultatele la Evaluare Națională 2018, pe care peste 150.000 de elevi au susţinut-o în perioada 11-14 iunie, vor fi afişate marţi, 19 iunie.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate. Anul trecut, aproximativ 77% dintre candidaţi (108.294) au obţinut medii peste 5, în timp ce 23% (32.418) au obţinut medii de 2, 3 sau 4. În urma testelor la Limba şi literatura româna/ Limba Maternă şi la Matematică, 497 de elevi care au promovat clasa a 8-a au obţinut la examenul de evaluare naţională media 10.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26