Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate note

Edu.ro rezultate dupa contestatii Evaluare Nationala 2018.
Edu.ro rezultate dupa contestatii Evaluare Nationala 2018.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate note. Elevii vor afla marți, 19 iunie, ce note au luat la Evaluare Națională 2018. Rezultatele la Evaluare Națională vor fi publicate astăzi.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate note. Rezultatele la Evaluare Naţională 2018 vor fi făcute publice marţi, până la ora 12:00. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, tot marţi se vor putea depune contestaţii, între orele 14:00 şi 19:00. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 23 iunie.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate note. La sesiunea din acest an de la Evaluare Națională s-au înscris peste 150.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu. 

Cum s-au corectat lucrările

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate note. Lucrările au fost corectate în alte județe decât cel în care elevii au susținut examenele. Fiecare lucrare a fost evaluată de către doi profesori. În cazul în care diferența dintre notele date de cei doi a fost de cel mult 1 punct, atunci nota finală a fost calculată ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate note. În cazul în care cei doi profesori au dat note între care există o diferență mai mare de 1 punct, atunci lucrarea a fost recorectată de alți doi profesori.

Edu.ro Evaluare Națională 2018 rezultate note. "Nota finală a fost calculată din cele 4 (patru) note, după eliminarea celor două note/valori extreme, ca media aritmetică cu două zecimale, fără rotunjire, a celor două note/valori centrale. Media rezultată reprezintă nota finală" - prevede Ordinul privind organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2017-2018.

Vezi și: Rezultate Evaluare Națională 2018. Capacitate, ce note au obţinut elevii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel