EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM

EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM  Astăzi are loc prima probă a examenului de Bacalaureat, din a doua sesiune - august septembrie. Peste 43.500 de candidați s-au înscris. Bacalaureatul începe cu proba scrisă la Limba și literatura română. 

EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM Din totalul elevilor înscriși la a doua sesiune de Bacalaureat, peste 28.700 de candidați provin din promoţia 2018-2019, iar peste 14.800 de candidați sunt din promoţiile anterioare.

Subiectele vor fi publicate pe bacalaureat.edu.ro. La fel și baremul, la ora 15:00. 

Calendar BAC sesiunea august - septembrie 2019: 

* 21 august - Limba şi literatura română

* 22 august - Limba şi literatura maternă

* 23 august - proba obligatorie a profilului

* 26 august: proba la alegere a profilului şi specializării. 

EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate. 

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere audio-video.

EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM Candidaților le este interzis să comunice între ei, să schimbe foi, notițe sau alte materiale. Cei surprinși în astfel de situații, vor fi eliminați din examen. Nu vor mai putea participa la probele următoare și vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului. 

EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza doar creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi.

EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfășoară în zilele de 27 august și 28 august, fiind urmată de evaluarea competențelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august și 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 și 3 septembrie.

EDU.RO Bacalaureat 2019, a doua sesiune. Subiecte BAC română, BAREM Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 și 16:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy