Ediţie specială "Cronica Cârcotaşilor". Se va vorbi despre viitorul emisiunii fără Huidu

gainusa
gainusa

O ediţie specială a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", în care se va discuta despre viitorul acestui program şi al echipei sale, din care nu va mai face parte Şerban Huidu, va fi difuzată miercuri, de la ora 20.30, pe Prima TV, a declarat Mihai Găinuşă.

"Emisiunea va începe miercuri, 26 octombrie. Va fi o ediţie specială, difuzată de la ora 20.30, în care se va vorbi despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor». Va fi o emisiune despre emisiune. O să fie ceva diferit, o discuţie cu invitaţi. Eu o să fiu un fel de moderator", a declarat Mihai Găinuşă, citat de Mediafax.

El a precizat că ediţia specială a Cronicii Cârcotaşilor, fără Şerban Huidu, difuzată miercuri seară nu va fi transmisă în direct. "Emisiunea se va filma mâine (marţi, n.r.)", a mai spus Găinuşă.

Totodată, Mihai Găinuşă a subliniat că ediţia specială a "Cronicii Cârcotaşilor" difuzată miercuri seară la Prima TV nu va avea scopul de a-l apăra pe Şerban Huidu.

"Nu este vorba despre apărarea lui Şerban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor» şi al echipei, fără Şerban Huidu", a explicat Mihai Găinuşă.

Întrebat dacă din 2 noiembrie emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" îşi va relua formatul cu care şi-a obişnuit telespectatorii, Mihai Găinuşă a spus: "Eu cred că trebuie să aşteptăm concluziile ediţiei speciale, ca să vedem dacă va mai fi o «Cronica Cârcotaşilor» în 2 noiembrie".

Citeşte şi:

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor a fost înlocuită la Kiss FM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel