Ședință la IGPR. Anunț din MAI

Conducerea IGPR s-a întâlnit cu sindicatele din Poliția Română. 

A avut loc o ședință de informare, la care au participat din partea Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România "Al. I. Cuza" Ionel Babuș, președinte, Iulian Surugiu – președinte S.N.A.P. și comisar-șef de poliție Christian Ciocan – Director de comunicare și purtător de cuvânt al F.S.D.P.R. Conducerea I.G.P.R. a prezentat măsuri organizatorice propuse spre a fi aplicate în perioada următoare, în trei etape, respectiv:

1. Reorganizarea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcția Afacerilor Europene și Relații Internaționale din cadrul I.G.P.R. și Centrul de Informare și Relații Publice de asemenea din cadrul I.G.P.R.

2. Reorganizarea Aparatului Central al I.G.P.R.

3. Reorganizarea Inspectoratelor Județene de Poliție.

”Un alt punct pe ordinea de zi l-au constituit alte discuții de interes general pentru membrii de sindicat referitoare la achiziții de noi mijloace necesare desfășurării muncii de poliție. În ceea ce privește primul punct al ordinii de zi, referitor la prima etapă a reorganizării, precizăm că șefii structurilor menționate mai sus au informat liderii de sindicat cu privire la propunerile de redimensionare a structurilor respective cu resurse umane pentru eficientizarea activității.

Reprezentanții F.S.D.P.R. "Al. I. Cuza" au exprimat puncte de vedere pe marginea propunerilor prezentate și au solicitat conducerii I.G.P.R. ca respectivele propuneri – motivate concret și însoțite de parametrii reali ai efortului bugetar pe care I.G.P.R. trebuie să îl facă pentru implementarea acestora – să le fie transmise, în orice formă reprezentanții I.G.P.R. vor considera util, pentru informarea in extenso a membrilor de sindicat. Totodată, liderii F.S.D.P.R. "Al. I. Cuza" au precizat că după primirea acestor propuneri, Federația va transmite răspunsul final în termen de 24 de ore.” anunță comunicatul FSDPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel