Ed Sheeran - Prinţul Charles. Greșeală uriaşă de protocol

Artistul Ed Sheeran a fost pe punctul de a provoca un incident diplomatic, atingând brațul prințului Charles după ce a primit o decorație, potrivit lefigaro.fr.

 
 

În timpul unei ceremonii oficiale, celebrul cântăreţ Ed Sheeran a încălcat protocolul regal punând mâna pe antebrațul prințului Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a și moștenitorul tronului.

Artistul a fost invitat la Palatul Buckingham pentru a primi ordinul MBE (Member Of The Most Excellent Order Of The British Empire), o decorație acordată celor care au adus servicii și au dovedit loialitate casei regale britanice.

Ed Sheeran a încălcat protocolul regal, atunci când a dat mâna cu Prințul Charles. În fotografia care a făcut înconjurul rețelelor de socializare se vede cum artistul strânge antebrațul prințului, în timp ce dă mâna cu el. Eticheta regală interzice orice contact fizic cu un membru al familiei regale.

[citeste si]

Prințul Charles nu a părut foarte deranjat de gestul prietenos al lui Ed Sheeran, însă experții în regulile de etichetă au condamnat gestul mult prea familiar al cântărețului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel