Eco vouchere Bucureşti. Lista beneficiarilor

Primăria Generală a publicat lista celor 6.000 de bucureşteni înscrişi în programul de acordare de eco-vouchere, cu o valoare de câte 9.000 de lei fiecare, pentru achiziţionarea de noi autoturisme, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat. 

Primăria Municipiului Bucureşti a publicat, la secţiunea 'Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat', lista celor 6.000 de participanţi (proprietari de autovehicule uzate), care s-au înscris online, prin aplicaţia PEVAUTO, în 'Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere', se arată într-un comunicat transmis miercuri Agerpres. 

Lista celor 6.000 de persoane înregistrate cuprinde iniţialele numelui şi prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice, codul primit la înregistrare, precum şi ora înregistrării. În perioada imediat următoare, Primăria Municipiului Bucureşti va verifica condiţiile de eligibilitate ale participanţilor, iar în program vor fi acceptaţi doar primii 5.000 de proprietari de autovehicule uzate eligibili, în ordinea înscrierii, conform HCGMB 377/26.07.2018", precizează Primăria Capitalei. 

Lista poate fi consultată aici

Anunţ pentru beneficiari

Conform sursei citate, participanţii care se regăsesc pe listă vor putea demara procedurile pentru casarea şi radierea autovehiculul uzat, precum şi pentru obţinerea celorlalte documente prevăzute în Regulament, doar după publicarea listei celor 5.000 de proprietari de autovehicule uzate eligibili. 

"Subliniem faptul că persoanele care au casat autovehiculul uzat înainte de publicarea listei celor 5.000 de proprietari de autovehicule uzate eligibili vor fi excluşi din program, conform art. 7 alin. (4) din Regulament. Lista unităţilor comerciale participante la program, de la care se pot achiziţiona produsele eligibile în program, se va publica spre informarea cetăţenilor, după parcurgerea tuturor etapelor din Regulament pentru selectarea unităţilor comerciale participante, nu mai târziu de data de la care pot fi utilizate eco-voucherele", menţionează PMB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel