ECLIPSĂ TOTALĂ SOARE, 21 august. SCHIMBĂRI MAJORE, spune Voropchievici

 Eclipsă
Eclipsă

În 21 august va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente astronomice din ultimii 100 de ani. 

ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE, 21 AUGUST 2017. Va fi eclipsă totală de soare. America de Nord va fi în beznă. Unele zone din America de Sud și Europa vor avea parte de eclipsă parțială de soare. 

ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE, 21 AUGUST 2017.  Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”: ”Cu ce scop vine eclipsa? Vine o dată să acționeze cu privire la tot ceea ce înseamnă eul personal, tot ceea ce înseamnă suflet. Noi, ca indivizi, trebuie să înțelegem că în noi trebuie să apară o schimbare, ceva benefic.”. 

ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE, 21 AUGUST 2017.  El a mai spus că odată cu această eclipsă vor avea loc ”schimbări de rang, de poziții sociale, de funcții, de indentități ale persoanei, se dau demnități, primiți onoruri, vor fi noi începuturi spirituale pentru cei care vor să evolueze”. 

[citeste si]

ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE, 21 AUGUST 2017. ”Întotdeauna există o primenire, o schimbare, există un moment în care trebuie să acționezi. Schimbarea mentalității, prin care vedem ceea ce e adevărat, nu numai ce vrem noi să vedem”, a subliniat numerologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel