EXCLUSIV  Eclipsă TOTALĂ de Soare, 4 decembrie 2021 - LIVE VIDEO

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Vezi aici video cu eclipsa totală de Soare din 4 decembrie. 

O eclipsă de Soare totală are loc la 4 decembrie 2021. Este cea de a 14-a eclipsă totală de Soare din secolul al XXI-lea.

Faza totală a eclipsei nu va putea fi observată decât de pe suprafața Atlanticului de Sud, apoi va trece peste Antarctica Occidentală, și va lua sfârșit în extremitatea sudică a Pacificului. Va putea fi observată și ca o fază parțială foarte slabă, din sudul Africii și din sud-estul Australiei.

De ce este neobişnuită această eclipsă 

Această eclipsă va fi neobișnuită, deoarece traseul eclipsei totale se va deplasa de la est la vest în Antarctica de Vest, în timp ce majoritatea traseelor eclipselor se deplasează de la vest la est. Această inversare nu este posibilă decât în regiunile polare. Traseul eclipsei prin Antarctica va fi lângă insula Berkner, va traversa un arc peste continent, va ieși și va trece peste insula Shepard, scrie Wikipedia.

Ce aduce eclipsa din punct de vedere astrologic 

„Nu mai așteptați Revelionul pentru rezoluții, începeți să le puneți de acum, însă cumpătați-vă așteptările, nu înseamnă că nu se întâmplă lucruri, că nu vor apărea transformări, doar că nevoia de a spera că o să fie bine este putredă. Totul depinde de personalitatea noastră și de modul în care percepem realitatea din jurul nostru. Știți de ce ne pierdem încrederea? Pentru că pe parcus apar teste și noi ne mâncăm din încrederea inițială, cea din povești. De fapt, eclipsa vrea să ne arate că încrederea vine exact în urma testelor pe care le trecem. Orice vă propuneți în perioada aceasta, trebuie să știți că va dura mai mult până se va implementa. Respectați un ritm!”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„În perioada eclipsei, chestionați-vă credința, încrederea și nu vă bazați pe vorbe. Este un moment în care vom căuta ghidare și ne vom duce către tot felul de persoane. Mulți se vor gândi să plece din țară. În următoarele luni, va fi un alt mod de a călători. Va fi un nou val de români care va dori să plece”, a mai zis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel