Eclipsa totală de Soare - 2 iulie 2019. Astrologul DC News spune ce ne așteaptă

Scutaru Cristina / 02 iul 2019 / 11:09 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Pe 2 iulie 2019 are loc eclipsa totală de Soare. Ce ne așteaptă din punct de vedere astrologic aflați în rândurile de mai jos.

Despre eclipsa totală de Soare de pe 2 iulie 2019, a vorbit, la DCNEWS, astrologul Daniela Simulescu. „Eclipsa de Soare are niște aspecte în astrograma momentului foarte importante. Ascendentul e în Vărsător. Vom vedea acest moment ca o nevoie de transformare, schimbare. Să ne luăm emoțiile și să le dăm un alt obiectiv. Trebuie să schimbăm puțin. Tot ce știam până acum... să abordăm altfel, un mod original. E un moment foarte bun să facem asta. Ascendentul ne dă dorința. Până acum, a mers așa, cum aș putea să schimb? Să vă gândiți ce faceți cu vulnerabilitatea. 

În orice caz, cere multă expunere acest ascendent în Vărsător. Ne putem folosi de tehnologie: un mesaj pe telefon, un e-mail cuiva. Să vă expuneți vulnerabilitatea", a spus Daniela Simulescu.

„În astrograma momentului, Uranus va fi în Casa 3, cea a comunicării. Ar trebui să facem lucrurile mai diferit. Luna și Soarele vor fi în Casa 6, a serviciului, rutinei. Trebuie să o bulversăm puțin cu acest ascedent în Vărsător. Nu urmăm trendul, nu trebuie să facem ca turma", a precizat astrologul.

„Dacă până acum țineam în noi, vom fi puși pe jar. Ni se va da curaj, ni se vor încărca bateriile. Vom vedea situația în ansamblu, nu ne vom pierde în detalii”, a mai spus Daniela Simulescu, adăugând ulterior: „Dacă până acum nu ai știut ce să faci, acum poți prinde putere. Putem apela la tot felul de resurse: consiliere, terapie (prin joacă, prin artă)”.

Despre cum vor fi influențate toate zodiile, puteți citi AICI

 

Daniela Simulescu VIDEO DCNEWS

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25