Eclipsă. Lidia Fecioru atrage atenția asupra efectelor resimțite

Lidia Fecioru a comentat la România Tv efectele resimțite de noi în urma eclipsei parțiale de Soare, care a avut loc vineri.

Parapsihologul Lidia Fecioru a spus, sâmbătă, la România Tv: ”Ieri a fost o presiune mult prea accentuată. Vorbind de legătura cu părinții, este păcat să o menținem doar în perioda de eclipsă. Cred că ar trebui mult mai mult să fim atenți la relația cu părinții noștri, la tot ceea ce înseamnă familie, care este nucleul societății ceea ce este foarte frumos.

În ceea ce privește eclipsele, vor mai fi două în perioada următoare și trebuie să fim foarte atenți pentru că o parte a sistemului nervos este suprasolicitat, dar asta nu înseamnă că ne îmbolnăvim. Doar pe partea dispoziției este mai scăzută și trebuie să fim foarte atenți pe chestia asta, să nu ne certăm cu cei dragi, doar că este o eclipsă care ține un pic.”

Perioadă bună pentru afaceri

Todată, Lidia Fecioru a mai amintit că ”În perioada asta, cu Marte retrograd, cei care n-au făcut afaceri trebuie să se odihnescă până la jumătatea lunii septembrie, lucrurile care au fost începute vor merge mai departe. Este o perioadă bună pentru cei care au afaceri deja începute.”

Eclipsa de soare a avut loc 13 iulie 2018, la 5.47 dimineața. Aceasta este a 12-a eclipsă parțială din secolul XXI. La data de 13 iulie. Aceasta este prima dintre cele trei eclipse, a doua va fi o eclipsă totală a lunii pe 27 iulie, iar a treia va fi o altă eclipsă parțială a Soarelui, pe 11 august.

Vezi și: Eclipsă 27 iulie 2018. Fenomen asemănător, abia în 2091


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel