EXCLUSIV  Eclipsă de Soare / Lună Nouă în Rac pe 21 iunie 2020. Daniela Simulescu, astrolog: Vă transformați!

O eclipsă de Soare se va produce pe 21 iunie, iar acest fenomen va produce efecte majore.

„Eclipsa de Soare va avea loc la ora 9.41, lângă o Lună Nouă în Rac. Eclipsa de Soare și Luna Nouă de pe 21 iunie au două roluri: de a ne confrunta cu trecutul (Mercur este retrograd) sau cu probleme familiale neașteptate (Uranus este conjunct cu Mijlocul Cerului astrogramei eclipsei). De asemenea, acest eveniment activează din nou nevoia de a găsi confortul interior, de a ne da seama că înainte de a ne simți acasă într-un loc, ne putem simți acasă cu noi înșine”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

„Luna Nouă se petrece în Casa 11, a celorlalți. Noi am fost foarte distanțați de ceilalți. Începem să ne reapropiem. Inițial, va fi ciudat. dar vine această eclipsă cu o baghetă și poți alege să te porți altfel. Dar trebuie să te lași purtat de schimbare. Interesant, pe mijlocul cerului, în astrograma eclipsei, este Uranus, care vine și zice: lasă-te purtat de schimbare, de ce a venit nou în viața ta și o să vezi că va fi minunat”, a adăugat astrologul.

Ulterior, a spus: „Schimbările care apar, mai ales legate de ceilalți, sunt menite să vă transforme, nu să vă zguduie! Nu vrem să evoluăm, însă Uranus zice: HAI!”

„Marte este lângă Neptun în Casa 8. Vrem să credem că schimbările sunt pentru noi. Lăsați-vă purtați de viață zilele acestea. Zona confortabilă vă ține pe loc. De obicei, pe Lună Nouă, recomandat tururor să înceapă lucruri noi.

(…) Ce vise, dorințe, speranțe aveți?

Zona sentimentală este foarte importantă. Puteți schimba modul în care vă raportați la o persoană. 

Orice ați începe nu va fi lipsit de surprize. Dacă lucrurile nu se petrec cum vă așteptați din prima, nu e nimic grav. Trăiți-vă viața! Să vă regăsiți de acestă Lună Nouă!”, a spus Daniela Simulescu. 

Daniela Simulescu, emisiune completă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel