Eclipsă de LUNĂ, luni seară. Când se poate vedea din România

O eclipsă parţială de Lună va avea loc, luni, 7 august,  şi va fi vizibilă şi din România timp de aproximativ două ore, conform astro-urseanu.ro.

ECLIPSĂ DE LUNĂ. Eclipsa începe la ora 18.49, atunci când Luna încă nu a răsărit, iar Soarele se află pe cer. Luna intră în umbra Pământului la 20.22, exact când răsare dinspre orizontul de est-sud-est, iar de la această oră va putea fi observată şi din România.

Faza maximă a eclipsei are loc la ora 21.20, când Luna se va afla nu foarte sus pe cer, partea de jos a discului selenar căpătând culoarea portocalie-roşiatică.

ECLIPSĂ DE LUNĂ. Ulterior, înspre sud-est, Luna iese din umbra Pământului la ora 22.18, iar eclipsa ajunge la final la ora 23.51, potrivit astro-urseanu.ro.

ECLIPSĂ DE LUNĂ. Eclipsa lunară din august 2017 de pe 7 august va aduce schimbări semnificative pentru câteva zodii. Eclipsa are loc în semnul Vărsătorului.

Luna August este una dintre cele mai puternice luni ale anului 2017 și va aduce schimbări și răsturnări de situație pe toate planurile.

ECLIPSĂ DE LUNĂ. Eclipsa lunară de pe 7 august este doar începutul acestor schimbări fiind urmată de eclipsa solară de pe 21 august.

ECLIPSĂ DE LUNĂ. Cele mai putin afectate sunt zodiile de pamant si cele de foc, exact in acesta ordine, utima categorie fiind aparent imuna la afectele acestei eclipse.

Aceasta eclipsa de Luna, aduna, coaguleaza, intareste, provoaca si construieste asa cum putine alte perioade din trecut au facut-o.

ECLIPSĂ DE LUNĂ. Eclipsa de Luna aduce inspirate, forta creatoare si provoaca la distrugea limitelor, rupe bariere si sabloane, inlatura constrangeri si ii incarca pe toti nativi cu energie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel