EXCLUSIV  Eclipsă de Lună / Lună Plină în Capricorn. UIMITOR ce urmează la final de 2020! Astrolog: Faceți asta acum!

Duminică, 5 iulie 2020, la ora 7.44, vom avea o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Capricorn. Ce înseamnă acest lucru aflați de la astrologul Daniela Simulescu, care a realizat o emisiune specială despre acest subiect.

„Eclipsa de Lună/Lună Plină în Capricorn se adaugă triadei Jupiter-Saturn-Pluto retrograde în Capricorn. Vom resimți o presiune uimitoare pentru că ne vom vedea obligați să ne dărâmăm structuri vechi și ruginite de care suntem atașați. Dar astrograma momentului ne arată că vom reuși doar dacă vom renunța la orgoliu și dacă vom cere ajutor”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Energia Capricornului nu este cea mai plăcută pe moment, mai ales din punct de vedere emoțional. Este dură, este rece”, a explicat Daniela Simulescu.

„Trebuie să învățăm să trăim echilibrat. Având multe planete în Casele 6 (multă muncă) și 12 (pierderi), ar fi un moment extraordinar pentru cei care au trecut prin momente de panică, anxietate în ultimele lumi și au vrut să arate că au trecut peste, dar în adâncul sufletului sunt temeri mari, frici, angoase, ar fi bine să renunțe la ele. Pe o lună plină e bine să renunțăm, să aruncăm ce nu ne trebuie. Și la serviciu, aruncați din proiectele care nu vă mai sunt necesare. Învățați să aruncați ceea ce nu vă mai priește”, a spus astrologul.

„Dacă vă veți căuta serviciu în această perioadă, o să aveți impresia că nimeni nu vă vrea, că toți au ceva cu voi. Vedeți ce ar trebui spus sau nu în CV. E nevoie de un echilibru, de a transmite că mai sunt lucruri pe care trebuie să le înveți, că ai calități și defecte. Stați cu voi, gândiți-vă unde ați exagerat și unde mai puteți îmbunătăți”, a spus Daniela Simulescu, adăugând ulterior că astrograma acestui moment e foarte bună pentru cei care doresc să înceapă un proces terapeutic.

„Vă doresc să aveți curaj, să căutați ajutor, să începeți un proces, să vă țineți de el, și sper ca peste șase luni, când vom avea Lună Nouă în Capricorn, să vedeți roadele și să porniți iar la drum. Vă spun de pe acum că la sfârșitul anului, începutul anului, când vom avea și Luna Nouă în Capricorn, lumea se va schimba. Folosiți aceste luni să faceți ceva pentru voi!”, a transmis Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu, emisiune completă la DCNews:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel