Eclipsă 27 iulie 2018. Daniela Simulescu (astrolog): Ei vor fi cei mai afectați

Rodica Mitu / 24 iul 2018 / 23:44
Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Eclipsa de lună din data de 27 iulie 2018 va fi cel mai îndelungat fenomen de acest fel din secolul 21. Astrologul Daniela Simulescu a spus cine vor fi cei mai afectați.

"În noaptea de 27 spre 28 iulie (vineri-sâmbătă) vom avea Eclipsă totală de Lună, cea mai lungă din acest secol. În același timp vom vorbi de o Lună Plină în Vărsător. Adică, Soarele va fi în Leu în opoziție perfectă cu Luna din Vărsător.

Pe 26 iulie, Mercur (comunicarea) își va începe retrogradarea tot în Leu (dramatizarea). Zilele acestea, Venus (iubirea) face o opoziție cu Neptun (păcăleală). Marte (acțiunea) se întâlnește cu Nodul Sud (dezechilibru din trecut). Deci ne vom confrunta cu o suită de evenimente bulversante și covârșitoare. Mai ales la nivel emoțional.

M-am tot gândit cum aș putea interpreta astfel încât să va pot comunica mesajul cât mai clar. În preajma unei asemenea eclipse, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze adevărul. Adevărul că suntem singuri. Și nu mă refer că nu avem parteneri, persoane dragi, colegi alături. Ci că vrem nu vrem, ne confruntăm cu o singurătate interioară. Statistic, când avem de-a face cu aceste evenimente astrale, ne simțim ai nimănui, rupți de lume, pustiiți.

Soarele în Leu ne cere să jucăm teatru, iar Luna în Vărsător vrea autenticitate. Depinde doar de voi cum alegeți să trăiți zilele acestea. Cu o masca sau fără. Cu poleială sau cu ambalajul original. Măcar față de voi înșivă să nu vă ascundeți.
Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Leu, Vărsător, Scorpion și Taur", a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

 

Vezi și: Eclipsa totală de Lună, 27 iulie. Unde va fi transmisă LIVE