Eclipsa Luna 27 iulie. Superstitii: nu te uita spre cer daca esti...

ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018
ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018

Eclipa Luna 27 iulie. Cea mai lungă eclipsă de Lună totală a secolului 21 va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă şi va fi vizibilă şi din România, dacă va fi senin.

Eclipa Luna 27 iulie. Eclipsa de Lună va avea loc în intervalul orar 20:14 - 02:29, în România, cel mai important moment fiind la ora 23:22, atunci când Luna se va fi aflat în mijlocul umbrei, fiind complet acoperită de planeta noastră.

Eclipa Luna 27 iulie. La ora 00:13, satelitul natural al Pământului va ieşi din faza de eclipsă totală, terminând ciclul început cu aproape patru ore în urmă.

Eclipa Luna 27 iulie. În unele țări, există anumite lucruri care nu trebuie încălcate în timpul eclipsei de Lună. Iată doar câteva dintre ele:

1. În India este interzis gătitul sau mâncatul pe durata eclipsei de Lună. Şi asta pentru că în timpul Chandra Grahan, mâncarea „devine rea" şi este blestemată de spiritele rele.

2. Cercetătorii biblici americani cred că trăim vremurile de pe urmă şi în timpul eclipsei trebuie să ne rugăm pentru iertarea păcatelor.

3. Tibetanii cred că faptele bune sau rele se multiplică de zece ori în timpul eclipsei şi trebuie să avem mare grijă pentru că fiecare gest pe care îl facem în cele 103 minute, ne poate schimba definitiv destinul.

4. În Africa de Sud, în timpul eclipsei de Lună are loc o luptă pe viaţă şi pe moarte între Soare şi Lună. Oamenii trebuie să se roage ca cele două corpuri cereşti să se împace, altminteri lumea va rămâne în beznă.

5. În mai multe ţări din lume, femeile gravide sunt închise în casă şi nu au voie să se uite deloc la cer. Şi asta pentru că eclipsa de Lună fie le însemnează pe ele, fie atacă pruncul purtat în pântec, fie îl însemnează pe micul încă nenăscut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel