Echivalarea examenelor Cambridge English. Veste uriașă pentru elevi și părinți

Vești bune de la Ministerul Educației și Cercetării: Lista certificatelor Cambridge care se pot echivala la examenul de Bacalaureat a fost extinsă începând de anul acesta, o veste bună pentru elevi, părinți și centre lingvistice, precizează Mediafax.

Toate certificatele Cambridge care specifică un minim de 140 de puncte conform Grilei Cambridge English pot fi folosite la Bacalaureat. Un Bacalaureat mai relaxat datorită examenelor Cambridge.

În ultimii ani, elevii din România care au promovat un examen cu certificare internațională, așa cum sunt examenele Cambridge English, și-au putut echivala proba lingvistică la Bacalaureat. Cu o copie a certificatului Cambridge și o cerere depusă la instituția de învățământ absolvită, candidații echivalau proba de competență lingvistică la limba engleză fără a mai susține examenul efectiv în lunile de vară.

În felul acesta, perioada aglomerată a examenului de Bacalaureat devenea mai puțin stresantă - candidații își alegeau singuri sesiunea de examen Cambridge English potrivită, în funcție de programul lor și de nivelul de pregătire.

Comunicat de presă furnizat și asumat de Twinkle Star Exam Centre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel